Стало відомо, що всіма відомий мільярдер Ілон Маск розійшовся з дівчиною, виконавицею Граймс, яка народила йому сина.

Відомо, що їхні стосунки почалися ще в 2018 році, в травні. І вже через два роки у них народився малюк зі складним ім'ям X Æ A-Xii, яке містить в собі невідому змінну, любов, присутність штучного інтелекту, назва улюбленого літака і пісні.

Ілон Маск, фото: скріншот з відео
Ілон Маск, фото: скріншот з відео

Ілон Маск-знаменитий підприємець, засновник Tesla і SpaceX — особисто підтвердив те, що разом з Граймс вони більше не разом. Однак все не так просто і мільярдер дав досить неоднозначний коментар щодо розриву з канадською виконавицею. Про це повідомляє видання PageSix.

"Ми частково розлучилися, але як і раніше любимо один одного, часто бачимося і знаходимося в прекрасних відносинах", - заявив він.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Ілон Маск, скріншот: YouTube
Ілон Маск, скріншот: YouTube

Справа в тому, що Ілону Маску доводиться частенько залишатися в Техасі по роботі, а ще багато подорожувати за кордон, тоді як Граймс працює практично завжди в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, більше не фантастика: SpaceX Ілона Маска успішно запустили в космос корабель зі звичайними людьми. Під час польоту туристи розважали себе грою на укулеле і милувалися приголомшливими видами через купольний ілюмінатор.

Як повідомляв "Знай.ua", троє в космосі, не рахуючи мільярдера: розпочався перший туристичний політ ракети SpaceX

Знай.ua писав, Ілон Маск оселився в будинку площею з однокімнатну квартиру: живе як простий українець