Небезпеки оточують нас постійно. Газові грубки, електроприлади, ліфти – цей список можна продовжувати нескінченно. Діти ще сильніше схильні до побутових травм, так як не завжди усвідомлюють небезпеку ситуації.

Доктор Комаровський у своєму Instagram, з посиланням на аккаунт bezopdetei, написав пост, як убезпечити дитину в ліфті.

Пост доктора, скрін Instagram doctor_komarovskiy
Пост доктора, скрін Instagram doctor_komarovskiy

При перевезенні дитини в колясці: візьміть його на руки, увійдіть в кабіну, а потім ввезіть коляску. При виході потрібно спочатку вивезти коляску, а потім вийти з дитиною на руках.

Це правило майже ніким не дотримується і тому є причини. Правильний вибір коляски, її обов'язково потрібно приміряти в тому ліфті, яким ви будете користуватися.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Важливо потренуватися з коляскою і ліфтом без дитини. Можливо, зберігання її на першому поверсі вашого під'їзду буде більш зручним рішенням. Про все потрібно думати заздалегідь. Часто в пабліках можна зустріти думку, що це правило не потрібно і реалізувати його дуже складно. Ті, хто дотримується такої думки повинні набрати в пошуку ліфт затиснув коляску, там детально описані такі випадки.

Євген Комаровський, фото: Instagram
Євген Комаровський, фото: Instagram

Коли ви використовуєте ліфт з дітьми старшого віку, першими в кабіну повинні заходити дорослі, потім діти. Виходити навпаки-спочатку діти, потім батьки.

Зрозумійте, правила придумані не просто так, будь-яка техніка може дати збій. Особливо далеко не нова. Неухильне дотримання правил безпеки в ліфті допоможуть залишатися в безпеці вам і вашим дітям. Уважно вивчіть їх.

Нагадаємо, раніше Доктор Комаровський вказав на головні причини сухого кашлю у дітей: "Не звинувачуйте глистів"

Також "Знай.иа" писав, що Доктор Комаровський розкрив секрети зміцнення імунітету: під силу кожному

Як повідомляв портал "Знай.иа", отруєння дитини грибами: доктор Комаровський заборонив самолікування і показав інструкцію "виживання"