Киянин помітив на полицях відомого столичного магазину рибу, на упаковці якої були десятки переклеєних стікерів з різними термінами придатності.

Споживачів вже давно не влаштовує якість пропонованих товарів, тому вони залишають масу скарг на українських виробників продуктів харчування. Причиною обурення також є торгові лавки магазинів, які рясніють товарами з давно закінченими термінами придатності.

Українець вирішили попередити неуважних покупців, які можуть наштовхнутися на апетитну на вигляд в'ялену рибу до пива, в одному з магазинів відомої торгової мережі "Еко-маркет". На опублікованих в соцмережі знімках можна побачити кілька стікерів з різними термінами придатності на одному і тому ж товарі, і цей факт не може не бентежити. Здивування викликає також те, що перша дата упаковки мінімум на 2 місяці відрізняється від останньої.

"Таку рибу вже і їсти небезпечно", - написали в Telegram-каналі "Чорний список".

Обуренню користувачів соцмережі не було меж. Українці засудили поведінку працівників і сам магазин, не соромлячись у гучних висловлюваннях.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, "Гриби вже не ті": мама знайшла в яблучному пирозі "отруйну" начинку, дитина ледь не заробила отруєння

Як повідомляв Знай.uа, дітей у школі ледь не нагодували кексами з цвіллю: "Лайно в себе штовхають"

Також портал Знай.uа писав, що нахабні мошки знайшли притулок в упаковці чорного хліба: "Їм потрібно десь жити"