В Україні почали закривати навчальні заклади, викладацький склад яких не щеплений від ковіда. Зокрема, відправили на дистанційне навчання Одеський педагогічний університет імені Ушинського.

Однак, як з'ясувалося, університет пішов на дистанційку тільки на папері - студентів пускають через задні двері, повідомляють у місцевій спільноті «Одеса як вона є».

«З усіх одеських вузів 80% щеплених співробітників має тільки ОДУВС. Решта, в теорії, повинні працювати дистанційно. Однак, це не завадило Юрку, онму, будівництві і Медіну відкрити двері для студентів», - пишуть автори повідомлення.

У коментарях зазначають, що не пішли на дистанційне навчання ще деякі вузи міста.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"МАУП теж вчиться", "ОНМУ вже закрили", " ОНМУ двері для студентів закрила, сьогодні їх погнали по домівках», «Будівельний завтра на дистанціонку», «Як медикам вчиться заочно? це ж маячня", - дивуються одесити.

"Правильно, людям освіту треба", "І правильно роблять, нічого кретинів при владі слухати. Спочатку говорять одне, потім інше і тп", "І правильно роблять. Студенти платять за навчання на контракті чималі гроші, і вже третій рік нормально не вчаться. Особливо всім через пару років відгукнеться дистанційне навчання медиків. Дістали вже своїм ковидом», - обурюються коментатори.

Нагадаємо, раніше Кабмін заявив про обов'язкову вакцинацію для окремих категорій громадян

Також "Знай.uа" писав, що в Україні впроваджують "жовтий" карантинний рівень: дистанціонка для шкіл і обмеження для бізнесу

Як повідомляв портал "Знай.uа", чи можна ходити в садок і школу дитині, хворій на ГРВІ? Доктор Комаровський дав остаточну відповідь