З Одеської області прийшли доволі тривожні новини, які сповнено відтінками таємничості та містики. Так, в селищі Іванчанка (Болградський район) школяр спробував спалити дотла православний храм.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого видання "Думська".

Підпал храм УПЦ (МП), фото: Нацполіція
Підпал храм УПЦ (МП), фото: Нацполіція

За інформацією журналістів, у вівторок, 21 вересня, приблизно о 18:00, в Іванчанці горів храм УПЦ Московського патріархату. Вогнем знищено стіл з церковною атрибутикою (свічками, образками, поліграфічною продукцією) на площі 3 кв.м. пожежу ліквідували місцеві жителі водою з відер.

Підпал храм УПЦ (МП), фото: Нацполіція
Підпал храм УПЦ (МП), фото: Нацполіція

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Виявилося, що таким чином хлопчик хотів помститися однокласнику. За словами дитини, його регулярно ображали в школі. Внаслідок пожежі пошкоджено будівлю та кілька об'єктів культурної спадщини. Зараз поліція проводить розгляди.

Жертв і постраждалих немає. У поліції розповіли, що причиною загоряння став умисний підпал. Правоохоронці встановили, що храм намагався спалити 12-річний школяр, який таким чином намагався помститися своєму однокласнику, батько якого є настоятелем цього храму, за булінг.

Раніше повідомляли, використовував камеру схову, як "схованку": чоловік ховав гранати в осередках супермаркету.

Як повідомляв Знай.uа, дідусь не впорався з банкоматом "Ощадбанку" і отримав хамство замість допомоги, за пенсіонера заступилися: "Тріпають нерви літнім людям".

Знай.uа писав, чоловік влаштував дикий "паркур" на дахах автомобілів - стрибав як мауглі: 10 капотів вщент.