Українцям дозволять залишати дітей в магазинах і громадських місцях: "Зручно, безкоштовно"

В Україні хочуть дозволити створення при установах і організаціях так званих "дитячих кімнат" - місць, де батьки могли б тимчасово залишити свою дитину під наглядом для вирішення інших важливих справ.

Дитячі кімнати повинні бути безпечними, інклюзивними, доступними і зручними. При цьому тимчасове перебування дітей в дитячій кімнаті буде безкоштовним. Займатися дозвіллям дітей в такій кімнаті повинні фахівці з педагогічною і психологічною освітою, які володіють навичками і досвідом роботи і спілкування з дітьми, в тому числі з дітьми з інвалідністю.

День захисту дітей, фото: Unian
День захисту дітей, фото: Unian

Настя Приходько з битою почала кидатися на людей після скандалу на "Співають всі": "Побила я Олежку"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Співачка позувала для фотосесії в чорному одязі з відповідним макіяжем і з битою в руках.

У якийсь момент артистка перекладає біту на інше плече і ненавмисно вдаряє нею фотографію Олега Машуковського, яка висіла поруч, викликавши сміх у присутніх. Варто додати, що знаменитості часто сперечаються на шоу "Співають всі", не розділяючи в окремих випадках думку один одного.

Анастасія Приходько, instagram.com/stories/prykhodko_official
Анастасія Приходько, instagram.com/stories/prykhodko_official

Погода 22 вересня нагадає українцям про зиму: привіт, заморозки

У середу практично на всій території країни очікуються дощі і підвищена туманність, тільки лише в південних областях можливі прояснення і суха погода. Максимальна температура повітря складе +14 градусів.

"У західних регіонах (в Карпатах з мокрим снігом) пройдуть помірні дощі, в решті України також підвищиться вологість повітря, або невеликий періодичний дощ, або туман", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Українка поскаржилася на Ощадбанк через картку киянина: "На ній фото чужого мужика"

Українка розповіла, що три роки тому оформили для мами карту киянина у відділенні ощадбанку вулиці Л.Толстого 23. Карта була дійсна до 01.10.2021, тому 1 вересня 2021 вони прийшли у відділення по вулиці Малишка 39, де неподалік проживає пенсіонерка і оформили перевипуск карти. У банку повідомили, що карта буде готова 14 вересня, а по її готовності їм прийде повідомлення.

"Моя мама - інвалід, через все місто їде у відділення Ощадбанку на Толстого 23, і там співробітник радісно повідомляє, що карту дати вони можуть, але на ній зображено фото не моєї мами, а зовсім чужого! МУЖИКА, з ПІБ моєї мами!!! І типу їздите Так, яка вам різниця! Або чекайте ще місяць, поки зроблять може бути!!!, карту з вашим фото", — розповіла вона.

Ощадбанк, фото: Знай.ua
Ощадбанк, фото: Знай.ua

Рада готує соцвиплати для "заробітчан": на руки – до 150 тисяч, хто отримає

Даний законопроект, ініційований Кабміном у червні 2021 року, передбачає впровадження системи стимулюючих заходів для українців, які працюють за часів пандемії або до цього за кордоном. Як йдеться в положеннях документа, граничний розмір допомоги для економічної реінтеграції не перевищуватиме 150 тис грн.

"З 400 тисяч трудових мігрантів лише 10% повернулися і працюють за кордоном в умовах пандемії COVID-19 з урахуванням наявності видів на тимчасове перебування і раніше укладених контрактів. Передбачається, що таку допомогу зможуть отримати в установленому порядку понад 700 осіб", - зазначено в № 4669.

заробітчани, скріншот з відео
заробітчани, скріншот з відео