У середу, 22 вересня, практично на всій території країни очікуються дощі і підвищена туманність, тільки лише в південних областях можливі прояснення і суха погода. Максимальна температура повітря складе +14 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +8 до +12 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +3 до +6 градусів.

У центральних областях температура вдень від +8 до +12 градусів, вночі – від +3 до +6 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +7 до +10 градусів, а вночі – до +6.

У східних регіонах-вдень від +10 до +14, вночі – від +4 до +8. На півдні температура повітря - від +12 до +14 градусів вдень, нічна – до +8 градусів.

Погода на 22 вересня, фото Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"У середу в західних регіонах (в Карпатах з мокрим снігом) пройдуть помірні дощі, в решті України також підвищиться вологість повітря, або невеликий періодичний дощ, або туман", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 22 вересня в Україні

22 вересня вшановується пам'ять правовірних Іоакима і Анни, батьків Діви Марії. 22 вересня вважається днем осіннього рівнодення. В цей час ніч дорівнює з днем і збільшується: все коротше день, все довше вечора. У цей день настає і астрономічний початок осені. Наші предки в цей день спостерігали за павутиною: якщо вона була довгою, то осінь буде ясною і сніг нескоро випаде.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження