Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла про погоду в Україні. В країну прийде астрономічна осінь, літо остаточно покинуло нас.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщає про синоптичну ситуацію в країні.

Справа в тому, що в середу, 22 вересня день осіннього рівнодення, а це означає, що пора року остаточно змінилася.

Синоптична ситуація дня буде всіма силами показувати це, і вдень буде від 6 до 12 градусів тепла. Тільки південь, а також Донецька і Луганська області проведуть цей день з 10-14 градусами тепла.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Вночі традиційно буде холодніше, від 1 до 6 градусів тепла. Можуть з'явитися перші заморозки.

У Карпатах температура опуститься нижче нуля, у зв'язку з чим можливі перший сніг на гірській території. У середу пройдуть дощі в західній частині України, а ось на решті території буде лише підвищена вологість і очікуються тумани. Якщо опади і пройдуть, то будуть невеликими.

В українській столиці знову буде хмарно і волого, пройде локальний дощ. Температура повітря буде низькою, від 7 до 9 градусів тепла, тому не варто забувати про теплий одяг.

Наступне потепління варто очікувати ближче до вихідних, і наступний тиждень ще порадує нас трохи сонячними днями і високою температурою.

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України - чи будемо збирати банани під Києвом

Як повідомляв Знай.ua, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь