У суботу, 18 вересня 2021 року, в курортному селищі Одеської області Затока зловмисник застрелив людину прямо на вулиці.

Відомо, що невідомий атакував власника закладу громадського харчування і успішно втік з місця злочину. Хоча, за інформацією представників правоохоронних органів, через годину ймовірного злочинця затримали.

Медузи в Затоці, скріншот: Telegram
Медузи в Затоці, скріншот: Telegram

Все сталося біля місцевого кафетерію під назвою "Казка", десь о 13 годині дня. Пострілів було зроблено кілька, але у передбачуваного зловмисника, якого затримали після введення поліцейської операції "Сирена", вилучили мисливську рушницю — його направили на експертизу. Поранений помер.

Національна поліція України, фото: od.npu.gov.ua
Національна поліція України, фото: od.npu.gov.ua

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Подію в курортному селищі було кваліфіковано слідчими як умисне вбивство — частина 1 статті 115 КК України, позбавлення волі до 15 років.

"Поліцейські розслідують вбивство 36-річного чоловіка в Затоці. Особу передбачуваного зловмисника встановлено. З ним проводяться невідкладні слідчі дії. Триває слідство, обставини події встановлюються", - йдеться в повідомленні поліції в Facebook і на сайті.

Національна поліція України, фото: od.npu.gov.ua
Національна поліція України, фото: od.npu.gov.ua

Нагадаємо, країну захлеснули масові протести, поліцію закидають камінням: десятки правоохоронців постраждали

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві збоченець напав на 8-річну школярку в туалеті: крики почули старшокласники

Знай.ua писав, використовував камеру схову, як "схованку": чоловік ховав гранати в осередках супермаркету