Ще не встиг закінчитися перший навчальний місяць для українських школярів і студентів, як з'явилися скарги на те, що учні старших класів шкіл витрачають дорогоцінний час на вивчення обов'язкового курсу математики.

Саме тому українці хочуть, щоб просто з Офісу Президента вплинули на дану ситуацію скасуванням ЗНО з математики в 2022 році.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню українців на порталі Президента України president.gov.ua у розділі для петицій.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

"Зараз ЗНО з математики є обов'язковим на рівні з державною мовою. Я вважаю, що в цьому немає сенсу. Майже половині випускників для майбутнього вступу до вишів не потрібна математика. Але для старшокласників є неймовірно важким вивчення зайвого їм предмета. Точні науки даються не всім. Ми не хочемо залишатися без майбутнього через це.", - пише Дар'я Прушинська.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Петиція Дар'ї Прушинської, скріншот: president.gov.ua
Петиція Дар'ї Прушинської, скріншот: president.gov.ua

Важливо зазначити той факт, що для того, щоб глава держави дав офіційну відповідь на звернення воно повинно зібрати 25 тисяч підписів громадян.

Раніше повідомляли, хлібець, жменю гречки і половина огірочка за 450 гривень: батьки скаржаться на дороге і недостатнє харчування в школах.

Як повідомляв Знай.uа, "Не хочу в школу": топ порад батькам, як мотивувати дитину вчитися без покарань.

Знай.uа писав, в Україні створять "розумні" парки на сотні гектарів: на що підуть 2 млрд з держбюджету.