Українцям в популярному магазині продали сушену рибу, яка покрилася цвіллю.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний Список".
Так, стало відомо, що в місті Кременчук Полтавської області в магазині "Рибний маркет" покупцям продали зіпсовану сушену рибу. Через те, що риба була в упаковці українці не змогли повноцінно розглянути її.

Риба, фото ТК "чорний Список"
Риба, фото ТК "чорний Список"

Вже по приходу додому виявилося, що сушена риба покрилася цвіллю. На наступний день покупці повернулися в магазин "Рибний маркет", щоб з'ясувати ситуацію.
Адміністрація магазину без жодних перешкод повернула покупцям гроші за зіпсований продукт. Зіпсовану рибу списали.

Риба, фото ТК "чорний Список"
Риба, фото ТК "чорний Список"

"Взяли рибки до пивка в магазині "Рибний маркет" на Аврорі. Добре, що пили пиво не на вулиці в темряві, а то б відразу не помітили. На наступний день повернули гроші без питань, але неприємний осад залишився", - сказано в повідомленні Телеграм-канал "Чорний Список".

Нагадавши, що в популярному супермаркеті оселилися таргани, живуть в камерах зберігання: "ставте сумки і несіть живність додому". Таргани бігали прямо в камерах зберігання

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще