Відомий український педіатр і телеведучий Євген Комаровський розповів, що робити якщо у дитини висока температура, коли прорізуються зуби.
У своєму Instagram Євген Комаровський вирішив відповісти на деякі питання своїх підписників.
Так молоді батьки, розповіли, що у дитини почав прорізуватися вже п'ятий і шостий зуб і через це тримається висока температура - від 37 до 40. Із симптомів ще присутній пронос і відсутність апетиту.

Євген Комаровський, скріншот: YouTube
Євген Комаровський, скріншот: YouTube

При цьому працівники швидкої допомоги запевняють, що дитина здорова і все це пов'язано з прорізуванням зубів.

"Вкрай малоймовірно, щоб температура до 40 була пов'язана саме з прорізуванням зубів. Важко зрозуміти, як можна говорити, що дитина здорова, якщо у дитини є пронос. Описане вами, швидше, нагадує симптоматику гострої кишкової інфекції, можливо вірусної", - розповів Комаровський.

Доктор Комаровський зазначив, що головне завдання зараз – це дієтичне харчування, пиття, використання жарознижуючих засобів.

Доктор Комаровський, скріншот з відео
Доктор Комаровський, скріншот з відео

" У чому суть дієтичного харчування у вашій ситуації, сказати не можу, оскільки не відомий навіть вік дитини. Але головне - це не перегодовувати. Ще раз підкреслюю: зв'язок такої високої температури тільки з зубами вкрай малоймовірний", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадавши, що доктор Євген Комаровський і футбольний коментатор Віктор Вацко помірялися "грибним урожаєм": "Головач гігантський".

Як повідомляв портал Знай, Комаровський розповів, як навчити дитину вас слухатися: топ-5 важливих порад батькам.

Також Знай писав, що Доктор Комаровський дав поради щодо безпечної їзди в машині з дітьми: ці правила врятують життя вам і дитині.