Відомий український доктор Євген Комаровський розповів, як потрібно перевозити дітей в автомобілі, щоб вони були в безпеці. З цими способами ніхто і ніколи не постраждає.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де він регулярно радує шанувальників новим контентом. Найголовніше, що він корисний, адже доктор роздає поради по здоров'ю.

Як відомо завдяки дослідженню, яке було проведено в Сполучених Штатах Америки, приблизно 70% автомобільних утримуючих пристроїв використовують неправильно.

Коли ви починаєте встановлювати дитяче крісло в автомобіль, не полінуйтеся і прочитайте інструкцію від виробника, щоб точно зробити все правильно.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також, що є колосальною помилкою - дитину не пристібають в автомобільному кріслі, або ж він сам звільняється. Допустити цього абсолютно не можна.

Дитина в машині, скріншот: Youtube
Дитина в машині, скріншот: Youtube

При використанні таксі потрібно також уточнювати, який пристрій використовується в автомобілі, щоб точно знати, що воно підійде вашій дитині.

Вкрай важливо, щоб пристебнуті були не тільки діти, а й дорослі. У разі ДТП вони будуть неконтрольовано переміщатися по салону, а це травмує дитину.

Якщо дотримуватися всіх цих Правил дорожнього руху при перевезенні, безпека дитини значно підвищується.

Нагадаємо, доктор Комаровський порадив головні правила вибору сонцезахисних окулярів на літо: залежить від кольору очей

Як повідомляв Знай.ua, доктор Комаровський підказав українцям, що робити з дітьми в поїздці - "Та й ні не кажіть"

Знай.ua писав, "Дешево і доступно": кардіолог назвала несподіваний симптом, який допоможе виявити наближення інфаркту