Стало відомо про те, що в Україні розгорівся черговий скандал. І виною цьому стало викладання християнської етики.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету від ТСН, що виходить на телеканалі 1+1. Кореспонденти повідали про новий, церковно-Освітній скандал.

Справа в тому, що рада Церков з Міністерством освіти і науки домовилися дбати про мораль як школярів, так і студентів. Був укладений договір, за допомогою якого крім духовного та інтелектуального виховання, з'являться і традиційні сімейні.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Ось, наприклад, в одному зі столичних класiв розповідають на факультативі про хрещення Русі, і дане заняття не обов'язкове. Діти відвідують його тільки за згодою батьків.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Мова йде про те, щоб не дай бог не викидали з підручників малюнки, де є мама, тато і дитина, тому що це, нібито, дискримінує тих, у кого немає когось із батьків. Хіба це справедливо?"- розповідає один зі священиків. При цьому, відвідувати школи і контролювати дане питання вони не будуть.

Церква - фото ПЦУ
Церква - фото ПЦУ

А ось народний депутат вважає, що це неправильно, адже, якщо завжди говорити тільки про повноцінні сім'ї, то діти у яких тільки один з батьків буде відчувати себе вкрай ніяково.

церква, священик, дитина
церква, священик, дитина

Думки батьків вкрай розділилися на цей рахунок. Хтось вважає, що головне щастя дитини, а який склад його сім'ї - Не важливо, а ось деякі вкрай негативно налаштовані проти одностатевих шлюбів.

"Від чоловіка з чоловіком розмноження не може бути. Від жінки з жінкою - не може бути. тому - розкриваємо Біблію" - зазначила вчителька християнської етики.

Нагадаємо, маршрутка метнула колесо на ходу, пасажири згадали всі молитви: "В пекло - за 10 гривень"

Як повідомляв Знай.ua день Анни пророчиці 10 вересня: про що моляться Святий, що супроводжувала Ісуса в Єрусалимі

Знай.ua писав, Сорокоуст за здоров'я рідних: священики порадили, як і коли краще замовляти молебень