Авіаперевізники запропонували українцям нові рейси та напрямки - наприклад, з Києва до Чернівців чи Херсона. Але інфраструктура в аеропортах залишає бажати кращого, а деякі посадочні смуги зовсім не придатні до використання.

Нинішній літній сезон довів, що внутрішній туризм цікавий українцям. Попит на швидкі перельоти - всього за годину, стрімко виріс і користується великою популярністю. Особливо, якщо до Одеси, Львова, Харкова можна буде дістатися з комфортом і за досить демократичною ціною.

На жаль, не всі аеропорти витримують такий "наплив" туристів. Бетон часто не витримує навантаження важких великих Боїнгів, а перевозити пасажирів маленькими літаками авіаперевізникам невигідно, вони лише зазнають збитків.

Як повідомили журналісти програми "Факти" на телеканалі ICTV, нещодавно в Одесі відкрили нову злітну смугу, на яку витратили майже 4 млрд гривень. Довжина нової злітно-посадкової смуги – 2800 м, ширина – 45 м. Конструктив ЗПС має товщину 105 см, з них 40 см – "важкий бетон". Будівельні роботи тривали 31 місяць.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Це перша за 10 років глобальна реконструкція ВПП. До цього протягом декількох років побудували сучасні структури в декількох аеропортах, але в інших міста ситуація залишає бажати кращого. Багато злітних смуг розбиті, вимагають термінового ремонту і зовсім занадто короткі для пасажирських літаків.

Нагадаємо, Рада замовила на 4 млн м'ясних делікатесів, тонни овочів і "сканування" облич

Як повідомляв Знай.uа, пасажири налякали жалюгідним станом зупинок, обривки металу ось-ось заваляться: "Позорище"

Також портал Знай.uа писав, що курортний сезон триває: в Україну за "сонечком" кинулися поляки і французи