На сторінці в соцмережі відомого українського синоптика Наталки Діденко, яка часто тішить українцями прогнозом погоди або ж історіями з життя її котика Апельмона, з’явилося нове повідомлення.

Цього разу вона розповіла про те, якою буде погода 16 вересня, в четвер. Минула вже половина першого місяця осені, і ще є надія на прихід справжнього бабиного літа.

«16-го вересня найтеплішою буде західна частина України, очікується +20+25 градусів! Найпрохолоднішим виявиться північний схід - Сумщина, Харківщина, +14+18 градусів. Загалом, завтра в Україні буде тепло, максимально протягом дня +16+22 градуси», - прогнозує Діденко.

Вона також додала, що осінні дощі поки що не наважаються порушувати вересневу красиву синоптичну ідилію - скрізь переважатиме суха погода.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Киянам варто очікувати сухої сонячної погоди та відносного тепла - до +19 градусів удень.

«Дощів побільшає, а тепла поменшає поступово з суботи-неділі. Четвер усією бабиною силою триматиме для нас хорошу погоду», - пообіцяла синоптик.

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України - чи будемо збирати банани під Києвом

Як повідомляв Знай.uа, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай.uа писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь