Людство увійшло в дуже цікаву фазу астрологічного події - Венера переходить в знак Скорпіона. Це триватиме з 10 вересня до 7 жовтня. Даний час принесе багато екстремального і "спекотного" в життя. У цей період навколишні стануть більш чутливими, пристрасними, мстивими і навіть злопам'ятними, тому часто спостерігаються крайнощі в проявах почуттів.

Зростає чуттєвість, посилюються сексуальні бажання. Спостерігається найбільший відсоток зрад, як особистих, так і бізнесових. Про це українським журналістам розповіла відомий астролог Ірина Артуровна.

Венера, фото pxhere
Венера, фото pxhere

В особистій сфері хочеться нових гострих відчуттів, і дозволяється все, що знаходиться під заборонами. А в бізнесі, так як Венера відповідає за фінанси, заради грошей партнери і колеги готові на все, щоб "мати" один одного заради ласого шматка.

Стосунки, зав'язані в цей період, можуть триматися на пристрасті, якомусь божевіллі, емоційної залежності. Все тримається на якомусь нездоровому "залипанні" та сексі. Астролог каже, що після 27 вересня (початок ретроградного Меркурія) нові знайомства не будуть розташовувати до серйозності намірів і можуть нести доволі негативний і споживчий характер.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У цей період посиляться почуття ревнощів, заздрості, розчарування в партнері, незадоволеність стосунками.

Українці, фото: Instagram
Українці, фото: Instagram

Що нас чекає в бізнесі і діловому житті?

Для роботи і бізнесу з 10 вересня настає гарний час, так як загострюється "чуйка" на додаткові джерела фінансів. Успішно проходитимуть інвестування та колаборації. Цей час також може обіцяти додаткове грошове джерело, дохід завдяки партнеру. Можна і давати в борг під відсоток, але знову таки до 27 вересня.

Чого чекати знакам Зодіаку від цього транзиту

Овен

Тобі досить швидко стає нудно у стосунках, і ти просто тікаєш з них. Але в найближчий місяць ти зосередишся на тому, щоб знайти когось особливого.

Телець

Венера активує зону взаємин твоєї натальной карти, так що найближчий місяць ти будеш зосереджений саме на них.

Близнюки

Цей період підходить для того, щоб ти зайнявся дослідженням найважливіших і значних стосунків, які є в твоєму житті: відносинами з собою.

Рак

Венера в Скорпіоні не найлегше поєднання для багатьох знаків, але тільки не для тебе.

Лев

Венера в емоційному Скорпіоні активує четвертий будинок твоєї натальной карти, який відповідає за твою емоційність.

Діва

У найближчі тижні твоє життя тільки набирає обертів, особливо якщо ти зараз самотній. Відмінний час, щоб завести нових друзів.

Терези

Сподіваємося, ти зміг як слід скористатися любовними флюїдами Венери минулого місяця, поки вона була в твоєму знаку, тому що, починаючи з 10 вересня, вона на ній більше взагалі не зосереджена.

Скорпіон

Твоя таємнича, чарівна, спекотна сторона буде в цей період сильніше, ніж будь-коли. Ти випромінюєш пристрасть і стаєш неймовірним магнітом.

Стрілець

На жаль, ти найважче будеш переносити емоційне напруження, яке існує між Венерою і Скорпіоном.

Козоріг

Цей транзит буде для тебе швидше про дружбу і дружні зв'язки. Якщо ти хочеш додати нових людей в своє близьке коло, зробити це простіше, ніж будь-коли.

Водолій

Є кілька речей, на які тобі варто звернути увагу, поки Венера знаходиться в Скорпіоні.

Риб

Венера знаходиться в Скорпіоні, твоєму знаку-однодумці, а значить, ти будеш відмінно проводити час. Просто зараз тобі потрібні стосунки, в які ти зможеш зануритися з головою.

Раніше повідомляли, передбачення Ванги розгадали через 25 років після загибелі: "Одяг змінює кольори, дороги в небі....".

Як повідомляв Знай.uа, Стрільці гуляки, а Леви - самозакохані: найпопулярніші стереотипи про знаки Зодіаку.

Знай.uа писав, астролог назвала найщасливіші знаки Зодіаку у вересні: на них чекає "грошовий потік" і удача.