Блогер перевірив ситуацію в Київському Ашані і знайшов багато проблем. Відповідне відео опублікували на телеграм-порталі Чорний список.

3 ящики цукерок (якими могли годувати дітей), ікра під тисячу гривень по акції, Риба, халва, ягоди та інше - не повний список прострочених продуктів, які там знайшли. Окремої уваги заслуговує і туалет в Ашані.

Ревізії піддався магазин, розташований на вулиці Великій Окружній. Блогер Максим Несміянов перевірив даний заклад і відзначив проблеми з маркуванням і Умовами зберігання.

Насамперед він зазначив прострочену ікру, яка пролежала все літо. Потім він виявив рибу, терміни якої пройшли.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Потім Несміянов виявив безліч морожених, які мало дивну консистенцію. Незважаючи на те, що з термінами зберігання все було нормально, було видно, що швидше за все цей продукт розтанув, а потім знову був заморожений.

Найгірше справа йшла з морозивом. Український блогер виявив цілих три ящики цукерок, які були прострочені. Деякі треба було зняти ще навесні цього року.

Потім вони знайшли проблемну халву, ягоди, а також безліч інших прострочених продуктів.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму

]