Найкрасивіша спортсменка України Дарина Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки: "Я не свята"

Ведуча шоу "Світське життя" запитала у спортсменки про відпочинок, з якого не так давно вона повернулася. Провела свою відпустку Даша на Мальдівах - мрії кожного другого.

Також, поговорили про призові 1,5 мільйона гривень, які спортсменка отримала за медаль. Вона їх отримала, але, ще не придумала на що витратити. Поки що вона в роздумах.

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

Українська тріатлоністка Ширяєва полетіла з країни і тепер "бомжує" в Європі: разом з дітьми і літньою мамою

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Жінці доводиться з двома дітьми і літньою мамою перебувати в аеропорту Лондона. Ширяєва придбала квитки з Борисполя в Монреаль зі стикуванням в Лондоні, але в результаті перший рейс затримали і на другий потрапити просто не вийшло.

Ольга не сподівається на МАУ, адже, як відомо, в аеропорту їй не можуть допомогти, а співробітники "Міжнародних Авіаліній України" не відповідають на звернення і не діють.

Тріатлоністка Ширяєва, скріншот: Telegram
Тріатлоністка Ширяєва, скріншот: Telegram

Ями глибиною 20 сантиметрів, швидкість вище 20 кілометрів нереальна: водії показали трасу крутіше "американських гірок"

Траса Дніпро-Нікополь має статус обласного значення. Щодня тут курсують десятки рейсових автобусів, вантажівок і тисячі автомобілів. 42 кілометри дороги тут полагодили, а решта 14 км з ямами глибиною 20 сантиметрів — ні.

"До ремонту всієї траси було важко перенести 3 години дороги на цих ямах. По дві запаски лежало в багажнику. Останній раз їхала цією дорогою вночі зі швидкістю 20 км/год", — каже водій Сюзанна.

Ремонт дороги, фото: скріншот з відео
Ремонт дороги, фото: скріншот з відео

Індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені

Індексацію пенсій в Україні проводитимуть щорічно, 1 березня. Це стосується всіх категорій пенсіонерів, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Також він додав, що комплексні програми підтримки пенсіонерів дозволили за півтора року збільшити середні пенсії майже на чверть. У той же час відбувається введення в країні накопичувальної пенсійної системи.

Скрін, відео YouTube пенсіонерка
Скрін, відео YouTube пенсіонерка

Материнські уроки Ніни Матвієнко 9-річної Тоні просочилися в мережу: головні "заповіді" тещі Арсена Мірзояна

"Мрії збуваються! Мені 9 років. Яке щастя, що збереглися такі відео, бачити себе дитиною - це щось неймовірне", - написала вона під зворушливими кадрами з дитинства.

"Який ти будеш, коли виростеш?", - коли запитали у дівчинки.

"Буду високою, музиканткою. Те мама хоче, а я не хочу. Хочу бути співачкою!» ,- зізнається маленька скромна Антоніна, і співає веснянку.

Скріншот stories Тоні Матвієнко
Скріншот stories Тоні Матвієнко