В Інтернеті з'явилися фотографії щоденників для українських школярів з біографіями Володимира Леніна, Йосипа Сталіна і російського репера Тіматі.

Найімовірніше, виробник "пропустив" в школі чи іншому іншому навчальному закладі урок патріотичного виховання. Адже знизу зазначено, що Ленін, крім того, що був революціонером, виступав в якості мислителя.

Український щоденник, фото: Twitter
Український щоденник, фото: Twitter

"Дітям розповідають, що Ленін - "мислитель", а диктатор Сталін "радянський державний, політичний і військовий діяч". Водночас у дописі таки згадано про влаштований ним Голодомор в Україні. Тіматі в щоденнику називають "справжньою зіркою". А він тим часом відвідує окупований Крим. Цікаво, як це взагалі туди потрапило. Невже не можна було замінити видатними українцями?", - йдеться в публікації з фотографіями щоденника.

Український щоденник, фото: Twitter
Український щоденник, фото: Twitter

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо ще й те, що президент Російської Федерації Володимир Путін називає Тіматі "чудовою людиною і прекрасним артистом". Однак авторів цього щоденника подібне не зупинило зовсім.

"Купила щоденник, сиджу в ах*i", - вказала українка в соціальній мережі Twitter.

Український щоденник, фото: Twitter
Український щоденник, фото: Twitter

Нагадаємо, мамам і татам збираються по-новому розподілити обов'язки у вихованні дітей: на кому тепер більше відповідальності

Як повідомляв "Знай.ua", 200 гривень до фонду та 150 на подарунки: батьки школярів підрахували свої "позапланові" витрати

Знай.ua писав, вчитель математики за три роки взяв 769 днів відпустки, привласнивши тисячі євро соцвиплат: "хитруна" зупинили копи