Українців, за словами відомого синоптика Наталії Діденко на сторінці в соціальній мережі Facebook, чекає продовження теплої погоди з Понеділка, який, за народними прикметами, є днем важким.

Континентальна Європа все ще купається в сонячному антициклональному теплі. Градуси залишаться на рівні +20℃ ...+26℃. Хоча на карті Укргідрометцентру показано, що західні області накриють дощі. Холоди повернуться вже до кінця наступного тижня і знову настане осінь, якою ми її знаємо.

А зараз тепло розповзлося по всій території України. Зберігається температура вище +20℃. Стовпчики термометрів 13 вересня покажуть - +21℃ ...+28℃ вдень і +10℃ ...+ 16℃ вночі. У Криму без опадів, +24℃ ...+26℃.

"Дуже б радила завтра побільше позбирати теплого повітря, тому що, наприклад, з вівторка на Заході і півночі стане свіже. А забігаючи вперед, скажу, що кінець тижня, наступні вихідні, стануть в Україні явно холодніше", - повідомляє Наталка Діденко.

Температура повітря в Києві, 13 вересня, буде близько +24℃ ...+ 26℃ вдень, вночі + 12℃ ...+14℃. Вітер в столиці 5-10 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Вдень піде дощ, десь у другій половині дня або під вечір. І вже до п'ятниці, наприклад, температура повітря не перевищуватиме +18℃.

Уважніше стежте за своїм здоров'ям протягом всієї зміни погодних умов, а також за харчуванням і безпекою на дорогах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прогноз погоди на 13 вересня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 13 вересня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, тумани і тепло вдень, вночі - "зимові" заморозки: українців попередили про небезпеку на дорогах, як зміниться погода до кінця тижня

Як повідомляв Знай.ua, в Україну з Європи повернеться "літній антициклон": синоптики обіцяють останній тиждень тепла і пікніків

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь