У великій й теплій Одесі, де вже добігає кінця "оксамитовий" курортний сезон, не все так гладко, як можна побачити на сторінках в соціальних мережах у своїх друзів, знайомих або родичів. У цьому місті не тільки "чарівні" вечори і тепле море, тут за нормальний проїзд в громадському транспорті іноді навіть доводиться "битися".

Так, в одній з маршруток, яка їхала своїм шляхом і була буквально переповнена пасажирами, "розгорілася" дуже тривожна ситуація.

Про це стало відомо завдяки новій публікації одного з одеських Telegram-каналів.

Бійка в одеській маршрутці, скріншот: YouTube
Бійка в одеській маршрутці, скріншот: YouTube

На опублікованих кадрах можна помітити, як один з пасажирів у проході щось голосно пояснював іншому пасажиру, який сидів біля віконця. Всю цю ситуацію заздалегідь почали знімати на телефон пасажири. Також можна помітити, що між двома чоловіками сиділа ще й дівчина.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Бійка в одеській маршрутці, скріншот: YouTube
Бійка в одеській маршрутці, скріншот: YouTube

З відео можна почути, що чоловік, який стояв у проході заявив: "Ти мені поясни. Рот закрий і сиди мовчки. Іди нах*й. І хто ваші грузини в церкві... шо ти мені можеш говорити. Рот закрий і сиди мовчки, тримай свою сумку, все, розмову закінчено. Ти п*дар, с*ка...". Після такого монологу, "оратор" буквально накинувся на свого візаві з кулаками.

Раніше повідомляли, гойдалка вдарила в плече, відлетів убік: нещасна мати годинами шукала лікарів для травмованої дитини, медпункти на замку.

Як повідомляв Знай.uа, неврожай яблук або економія? Смачні булочки Одеси потрапляють до українців "холостими", варення шукають з мікроскопом.

Знай.uа писав, горе-батя викинув 2-місячного малюка з дружиною на вулицю посеред ночі: заважали спати.