Є інформація, що деякі українські регіони в понеділок, 13 вересня, можуть потрапити до так званої "жовтої" зони карантину. У зв'язку з цим можуть ввести додаткові обмеження на вхід до деяких закладів для тих, хто ще не вакцинувався.

Саме тому відомий український юрист Алексндр Моргун вирішив внести ясність і розповісти про своє бачення ситуації, до якої в українців доволі неоднозначне ставлення.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Моргуна в мережі Instagram.

"Напевно в понеділок Україна опиниться в жовтій зоні. І знову будуть нас потроху готувати до локдауну, а тільки почало все налагоджуватися. Думаю, що другий локдаун багато хто не витаще матеріально і морально, тому необхідно щоб до таких заходів не дійшло.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Публікація Моргуна, скріншот: Instagram
Публікація Моргуна, скріншот: Instagram

Вакцина діє чи ні? Є якісь гарантії чи немає? І ще набагато більше питань ніж відповідей. У різних країнах по-різному заохочують вакцинуватися, навіть мотивують баблом і подарунками.

Кажуть, що у нас в заклади пускатимуть тільки людей з сертифікатом в Дії! І, отже, у нас все знову відбувається добровільно примусово хоча інакше напевно і не буде...

Центр вакцинації, фото: ЗМІСТ
Центр вакцинації, фото: ЗМІСТ

Щепленим скрізь буде зелене світло, а інших будуть ущемляти, а ті хто скаже, що так незаконно то згадайте, як нас не пускали в парк погуляти. Я за вакцинацію, але свідому не примусову і проти утисків тих, хто від цього відмовляється! А яка у Вас позиція?", - розповідає юрист Моргун.

Раніше повідомляли, як не заразитися на роботі в сезон респіраторних захворювань: правила безпеки від медиків.

Як повідомляв Знай.uа, українцям показали шикарне меню Верховної Ради за копійки: філе сьомги за 174 і окрошка по 59.

Знай.uа писав, доктор Комаровський назвав топ причин, щоб терміново змінити дитячий сад: куплені довідки і повзарплати няні.