Українців, за словами відомого синоптика Наталії Діденко на сторінці в соціальній мережі Facebook, зустріло довгоочікуване бабине літо цього тижня.

Зараз континентальна Європа досі купається в сонячному антициклональному теплі, неділя все ще подарує українцям синоптичну насолоду. Градуси піднімуться до +20℃ ...+26℃. Але ж останні дні ми тільки й спостерігали за тим, як падає температура на стовпчиках термометрів.
Шкода, що холоди знову повернуться з часом. Тепло піде і знову настане осінь, що почалася більше 10 днів тому.

Тепло розповзлося по всій території України. Зберігається температура вище + 20℃. Стовпчики термометрів 12 вересня покажуть - +22℃ ...+26℃ вдень і + 6℃ ...+ 14℃ вночі. У Криму вдень може пройти невеликий дощик, +23℃ ...+25℃.

"Але в цілому - все одно сонце, синє небо і білі хмарки будуть головними цієї неділі. Ну, і чорнобривці, айстри, зрозуміло. При такій чарівній погоді не захопитеся багаттями, шашликами і барбекю - сухий розігріте повітря може провокувати стихійні пожежі. Не нашкодити собі і людям - важливо", - повідомляє Наталка Діденко.

Температура повітря в Києві, 12 вересня, буде близько +23℃ ...+ 25℃ вдень, вночі + 11℃ ...+13℃. Вітер в столиці 5-10 метрів в секунду (північного напрямку).

Прогноз погоди на 12 вересня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 12 вересня, скріншот: Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, тумани і тепло вдень, вночі - "зимові" заморозки: українців попередили про небезпеку на дорогах, як зміниться погода до кінця тижня

Як повідомляв Знай.ua, в Україну з Європи повернеться "літній антициклон": синоптики обіцяють останній тиждень тепла і пікніків

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь