Ми досить активно розбираємо всілякі ситуації, пов'язані з вашими улюбленими домашніми тваринами.

Протягом декількох місяців ми встигли пояснити, чому котики можуть ходити повз лотка; як позбутися від їдкого запаху сечі; які аромати можуть бути неприємні пухнастикам; чому їм набагато небезпечніше падати з другого поверху, ніж з дев'ятого і наостанок про декілька ознак, які говорять тільки про одне — ваша кішка не відчуває себе в безпеці.

Кіт, скріншот із відео
Кіт, скріншот із відео

Зараз ми постараємося відповісти на питання, куди ж дівається шерсть, яку кішки так часто вилизують.

Ви напевно бачили ситуацію, коли домашній вихованець може підійти до їжі, спробувати її і відразу ж відійти. Ця дія відбувається постійно, і може бути симптомом грудок шерсті в шлунку — коти відчувають помилкове відчуття ситості.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Тварина хоче поїсти смачненького, але не може, бо шлунок забитий шерстю.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Коту може знадобитися ваша допомога, якщо до таких дій додаються блювотні позиви (випадково або разом з раніше зазначеним симптомом), аппатичность, млявість, запори і тьмяна шерсть.

На природі коти їдять траву, а ще — менше їдять шерсть, бо є можливість покататися по траві в період линьки. Для вирішення цієї проблеми ви можете скористатися корм для виведення шерсті, який слід давати час від часу, а ще пасти і траву (в якості додаткової підтримки).

Переляканий котик, скріншот: Youtube
Переляканий котик, скріншот: Youtube

Нагадаємо, головні ознаки страху у котиків: на що звернути увагу, щоб уберегти пухнастика від "інфаркту"

Як повідомляв "Знай.ua", чому котики живучі при падінні з великої висоти: сон на підвіконні обернеться трагедією

Знай.ua писав, українка поскаржилася на погане поводження з кішками в кафе: "Око не відкривається зовсім"