Олена Зеленська в елегантному костюмі надихнула українців: "Подіум 24/7"

Як відомо, Олена є дуже активною першою леді, з її допомогою були встановлені десятки аудіодгідів у багатьох країнах, жінка часто піднімає важливі питання і вирішує їх. Цього разу вона розповіла, як їй пощастило відкрити Форум молодих лідерів на щорічній Ялтинській європейській стратегії (YES).

YES дає поштовх амбіціям молодих регіональних лідерів і спрямовують їх енергію на трансформацію України. Відібрані учасники форумів можуть перейняти передовий міжнародний досвід, дізнатися про кращі світові практики, а також розвинути стратегічне і лідерське бачення.

Олена Зеленська, фото з instagram
Олена Зеленська, фото з instagram

Українкам заборонять "роздягатися", а чоловікам-дивитися: Рада прийняла Історичний законопроект

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Народні депутати Верховної Ради у другому читанні прийняли законопроект, який забороняє сексизм, а також вводить відповідальність у разі, якщо в рекламі відбудеться дискримінація як чоловіки, так і жінки. Даний законопроект був прийнятий з першого разу, і підтримали його 307 народних депутатів.

Тепер в рекламі буде заборонено показувати перевагу однієї статі над іншою, зникнуть вже обридлі стереотипи. Не буде більше показано насильство за ознакою статі, а також тіло людини як сексуальний об'єкт.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Володимир Зеленський зізнався, чи балотуватиметься в президенти вдруге

За словами Володимира Зеленського, зараз він нікуди не балотується. Крім того, глава держави додав, що він вважає за краще виконати все обіцяне українцям під час передвиборної кампанії під час першого терміну президентства. А після цього поїде відпочивати.

Крім того, Володимир Зеленський додав щодо ймовірності свого другого терміну, що "Це вирішує народ України".

Пост Володимира Зеленського, instagram.com/zelenskiy_official
Пост Володимира Зеленського, instagram.com/zelenskiy_official

Alyona Alyona після переїзду до хлопця розплела косу під весільну пісню: до сліз

Артистка вирушила в популярну локацію в столиці під назвою Unit City, де провела зйомку з великою командою. При цьому, весь цей час у неї були заплетені кіски, які в останній момент довелося знімати. У цьому їй допомагала команда, і всі записали для контенту в stories. До слова, на тлі грає весільна пісня, і шанувальники почали замислювати про можливе швидке весілля.

Варто зазначити, що не так давно Alyona Alyona перейшла на новий етап в житті, і переїхала жити до хлопця. Його особистість вона ретельно приховує, незважаючи на те, що він публічна особистість.

Alyona Alyona, фото з "Зіркового шляху"
Alyona Alyona, фото з "Зіркового шляху"

М'ясо, сметана і цукор подорожчали, а фрукти - за копійки: експерти перевірили ціни в магазинах восени

В Україні споживчі ціни в серпні цього року порівняно з липнем знизилися на 0,2%. Відзначається, що всього з початку 2021 року ціни зросли на 6,2%, а базова інфляція склала 4,2%.
У Держстаті зазначили, що в серпні ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизилися на 0,7%. Найбільше (на 18,3% і 5,0%) подешевшали овочі та фрукти. На 1,0-0,2% знизилися ціни на соняшникову олію, макаронні вироби, рис, сири.

Магазин, скріншот: YouTube
Магазин, скріншот: YouTube