Відомий український педіатр, телеведучий та блогер Євген Комаровський попередив українських батьків про таке небезпечне явище, як сніфінг.
Про це відомий лікар розповів на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить 9.3 мільйона осіб.
Так, Євген Комаровський розповів, що сніфінг це сучасна форма токсикоманії. Сніфінг зараз дуже популярний серед дітей, це коли вони нюхають газ із запальнички або балонів для їх заправки.

Євген Комаровський, скріншот: YouTube
Євген Комаровський, скріншот: YouTube

Євген Комаровський зазначив, що наразі відомо про значну кількість дитячих смертей від захоплення сніфінгом. У зоні ризики можуть опинитися школярі, а також діти молодшого віку.

Фото зі сторінки Євгена Комаровського
Фото зі сторінки Євгена Комаровського

"Уважно стежте за появою у дітей запальничок і других місткостей з газом, це може свідчити про те, що дитина у небезпеці", - зазначається у повідомленні Євгена Комаровського.

Раніше, Євген Комаровський показав, який урожай грибів зібрав у лісі вже цього сезону. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з'явилася його нова публікація. На фото доктор стоїть поруч з декількома грибами, за формою і розміром нагадують футбольні м'ячі.

Фото зі сторінки Євгена Комаровського
Фото зі сторінки Євгена Комаровського

Нагадаємо, що доктор Євген Комаровський і футбольний коментатор Віктор Вацко помірялися "грибним урожаєм": "Головач гігантський". Гриби цього року здивували любителів "тихого полювання"

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай, Комаровський розповів, як навчити дитину вас слухатися: топ-5 важливих порад батькам.

Також Знай писав, що Доктор Комаровський дав поради щодо безпечної їзди в машині з дітьми: ці правила врятують життя вам і дитині.