В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Але зараз мова піде про послугу вартістю 8 тисяч гривень. Стало відомо, що жителі Харкова вирішили замовити прибирання певної клінінгової компанії "Cleaning House". Очистити до блиску слід було квартиру після ремонту, площею 74 квадратних метра.

Прибирання, скріншот: YouTube
Прибирання, скріншот: YouTube

"За свої послуги компанія запросила 8000 грн і пообіцяла, що зроблять прибирання від А до Я. Ось трохи фото результату такого прибирання. Після збурень клієнти змогли отримати, у вигляді компенсації, тільки 10% від вартості послуг. #Харків", - йдеться в публікації.

Клінінг, фото: Telegram
Клінінг, фото: Telegram

Клінінг, фото: Telegram
Клінінг, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Клінінг, фото: Telegram
Клінінг, фото: Telegram

Клінінг, фото: Telegram
Клінінг, фото: Telegram

Спочатку представники компанії були готові повернути всю вартість або ж, в якості альтернативи, повернути прибиральниць, щоб вони якісно виконали свою роботу. Однак згодом, після якогось зібрання, запропонували тільки 10% компенсації.

"Ну значить так приймали роботу", "Я прибираю все сама😩 Gотому що один раз я замовила і в підсумку гроші на вітер, прийшла і після них сама ще вимивала!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українця ледь не нагодували окрошкою за 20 тисяч: пробили 589 порцій

Як повідомляв "Знай.ua", нахабний тарган провів "ревізію" всередині слойки з вишнею: підгледів у Олі Фреймут

Знай.ua писав, сіль перетворилася на камінь, а в каші-личинки комах: українські курсанти зняли своє меню в їдальні