Відомий синоптик Наталка Діденко, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, розповіла про те, яка погода чекає українців на вихідних, 11-12 вересня 2021 року.

Вона відразу ж зазначила, що всіх нас чекає тепло, адже вже кілька днів на території країни діє "бабине" літо. Температура повітря протягом дня досягне позначок +22℃ ...+26℃.

Прогноз погоди, фото: Знай.ua
Прогноз погоди, фото: Знай.ua

"Не захоплюйтеся в дводенній подорожі літнім гардеробом-ранок і вечори, зрозуміло, ночі вже явно холодні. Тому до футболок можна сміливо брати тоненькі складні пуховички-слава тому, хто їх придумав. Адже у своєму футлярі такі пуховички перетворюються на чудову подушечку) дощів у більшості областей України не буде", - заявляє Наталка Діденко.

Після цього вона зазначила, що в неділю, в Криму, Херсонській області та локально на Закарпатті очікуються невеликі дощі. Хоча нічого критичного і серйозного не станеться.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Температура повітря в Києві, 11-12 вересня, буде близько +23℃ ...+ 25℃ вдень, вночі + 12℃ ...+14℃. Вітер в столиці 3-8 метрів в секунду (південно-східного і західного напрямку).

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, погода 10 вересня подарує літу безсмертя: хоч купальник одягай

Як повідомляв "Знай.ua", в Україну з Європи повернеться "літній антициклон": синоптики обіцяють останній тиждень тепла і пікніків

Знай.ua писав, тумани і тепло вдень, вночі - "зимові" заморозки: українців попередили про небезпеку на дорогах, як зміниться погода до кінця тижня