У Кременчуці, в одному з магазинів місцевої невеликої мережі "Кулиничі", відвідувачі заявили, що працівники не стежать за термінами реалізації своєї продукції, її якістю та умовами зберігання товару, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших, а іноді навіть небезпечних "сюрпризів" для покупців.

Цього разу небайдужий житель Полтавської області зняв на відео обурливе видовище - тарган повзав по всій готовій продукції магазину, а саме заповзав всередину слоек з солодкою начинкою, не соромлячись глядачів і камер. Його товаришів на торговій вітрині не помітно, але і цього не поспішають виганяти.

На короткому ролику зауважень продавцю з приводу факту виявленої антисанітарії ніхто не висловлює, а навіть навпаки, на відео чути, як покупець дякує людині за прилавком і вимовляє короткий: "Спасибі".

"Вусатий Ревізор в #Кулиничі на Республіканській", - написали в Telegram-каналі "Чорний список".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Користувачі соцмережі не змогли пройти повз і промовчати з приводу даного випадку, тому активно прокоментували публікацію і висловили своє обурення.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, до студентів на пари в університет "увірвалися" крилаті гості: ще й кров п'ють

Як повідомляв Знай.uа, бутилкою по голові: натовп бешкетників влаштував лихі 90-ті в супермаркеті на очах у охоронців

Також портал Знай.uа писав, що в відомому супермаркеті смачний Круасан виявився простим шматком тіста, українці в люті: "Очікування і реальність"