Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх знову сфотографувала з росіянкою Марією Ласікцене. Раніше саме через подібне фото, зроблене під час Олімпіади в Токіо, спортсменка потрапила в скандал.

Як відомо, в серпні бронзова призерка Олімпійських ігор - 2020 в Токіо Ярослава Магучіх потрапила під шквал критики через фото з російською суперницею Марією Ласіцкене, які були зроблені після завершення змагань в секторі для стрибків у висоту в столиці Японії. Тоді багато хто засудив дівчину, але були і ті, які підтримали спортсменку.

Ярослава Магучіх знову сфотографувалася з представницею Росії Марією Ласіцкене. Цього разу до них приєдналася ще одна українка - стрибунка у висоту Ірина Геращенко. Спільним фото з українками і росіянкою на своїй сторінці в Instagram поділилася стрибунка з Австралії Елінор Паттерсон.

Українські спортсменки сфотографувалися з росіянкою в Швейцарії. Там вони брали участь у фіналі Діамантової ліги, який проходив у Цюріху. Магучіх здобула друге місце, а Геращенко - четверте.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Варто зазначити, що Магучіх і Геращенко не стали поширюватися і хвалитися обіймами з росіянкою в своїх соцмережах, мабуть згадуючи минулі події. Однак, фото з аккаунта Паттерсон все одно швидко розлетілося на просторах Інтернету. Тепер навколо українок назріває новий скандал.

Нагадаємо, Жан Беленюк висловився щодо цькування бронзової призерки Магучіх: "Все заради виграшу"

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Фаріон назвала українську чемпіонку Магучих "біомусором" у прямому ефірі

Також портал Знай.uа писав, що призер олімпіади зі Львова Станіслав Горуна жорстко відповів на критику Магучіх за фото з росіянкою: "Відчепіться від спортсменів"