В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Зовсім недавно там показали, чим годують курсантів в Одеській морській академії, демонструючи сіль, що перетворилася на камінь в Солонці. А ще наявність личинок комах в пшеничній каші. Але мова зараз не про це. У супермаркеті "Клас", який розташовується в Харкові, покупець помітив кумедний стікер з величезною ціною.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

"Впевнені, що це найсмачніша окроха на всій планеті Земля. Супермаркет # Клас на стікері пробили відразу 589 порцій окрошки. Ну, шоб два рази не бігати. #Харків", - йдеться в публікації.

І дійсно, якщо подивитися на дані цінника, окрошку пробили 589 разів на загальну суму майже 20 тисяч гривень — 19967 грн.

Окрошка за 20 тисяч, фото: Telegram
Окрошка за 20 тисяч, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Просто рука здригнулася у людини. З ким не буває", "Добре здригнулася, це треба було тиждень бухати, щоб так смикало))))", "Мені взагалі цікаво, що за збоченці взагалі можуть їсти окрошку. Це ж гидота в чистому вигляді", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, пляшкою по голові: натовп бешкетників влаштував лихі 90 - ті в супермаркеті на очах у охоронців

Як повідомляв "Знай.ua", у відомому супермаркеті смачний Круасан виявився простим шматком тіста, українці в люті: "Очікування і реальність"

Знай.ua писав, українець знайшов у йогурті "око" і мало не посивів: Привіт Ганнібалу Лектеру