Стало відомо про те, як на передовій доводиться виживати українським військовим. Борщ прямо під обстрілами, а також потужні міни під ногами.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету Факт на телеканалі ICTV.

Як відомо, Водяне є найгарячішою точкою на приазов'ї, адже, обстріли там практично не припиняються. Журналісти і місцеві пересуваються там перебіжками через окопи, а при необхідності швидко лягають.

ООС, фото: Facebook
ООС, фото: Facebook

Для військових це вже звична справа, і вони навіть не дивуються. У будь-який момент готові взяти в руки автомат, щоб дати відсіч окупантам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Військовий на прізвисько "Шип" служить з 2015 року, але, останні півроку його перевели у Водяне. З того моменту, він зізнається, спокійно тут було рідко-як стріляли, так і стріляють.

на передовій
на передовій

Обстрілів з артилерії все ж останнім часом стало менше, проте, українські бійці вже на досвіді, і знають, що від ворога можна очікувати підстави в будь-який момент.

Навіть коли гостра обстановка на передовій, хлопці намагаються зберігати рішучість і позитивний настрій. Вони вірять, що вони здатні захистити український народ від окупантів, а також повернути мир на рідні землі.

Атмосфера часом сімейна. Бійці навіть створили кухню, де самі готують справжній український борщ. Вони запрошували і журналістів покуштувати цю страву, однак, ситуація може змінитися кожну хвилину, і потрапити на ту позицію практично неможливо через обстріли.

Нагадаємо, що на Донбасі загинув український військовий після шквального вогню бойовиків: 7 разів відстрілювалися

Як повідомляв Знай.ua, воїни ЗСУ тримають вухо гостро, поки окупанти затихли і не літають над головами на Донбасі: захищають Україну ціною свого життя

Знай.ua писав, двоє воїнів ЗСУ отримали осколкові поранення на Донбасі: прикрили собою рідну землю від обстрілів ворожої артилерії