Стало відомо стосовно ситуації в районі проведення операції в ООС за минулу добу. Скільки ж разів бойовики порушили режим припинення вогню.

Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook. Інформація актуальна станом на 7: 00 суботи, 28 серпня.

Протягом минулої доби, 27 серпня, на Донбасі було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню.

Поруч з Новомихайлівкою противник вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і зброї. Поруч з Південним агресори з Росії обстрілювали наші позиції з протитанкових гранатометів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Недалеко від Новолуганського окупанти двічі відкрили вогонь з протитанкових гранатометів, а от у напрямку Катеринівки лише один раз.

Також, перестрілка була помічена у Новоолександрівки і Зайцевого.

Внаслідок обстрілів загинув один військовослужбовець. Чоловік отримав поранення, яке було скоєно несумісне з життям.

На обстріли з боку російських окупантів, українські військові відкривали вогонь у відповідь.

За добу 28 серпня бойовики також встигли відзначитися, і двічі порушити режим припинення вогню.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

Неподалік Троїцького ворог обстріляв українські позиції з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу Світлодарська противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Нагадаємо, молодий боєць ЗСУ став універсальним солдатом на Донбасі: "Стоїмо міцно, захищаємо своє"

Як повідомляв Знай.ua, воїни ЗСУ тримають вухо гостро, поки окупанти затихли і не літають над головами на Донбасі: захищають Україну ціною свого життя

Знай.ua писав, двоє воїнів ЗСУ отримали осколкові поранення на Донбасі: прикрили собою рідну землю від обстрілів ворожої артилерії