Мега-провал в залі Ради і SOS від нардепів: українців попередили про нову "військову" загрозу

Гучним "дзвіночком" для занепокоєння стала свіжа заява верховного представника ЄС із зовнішньої політики і безпеки Жозепа Бореля про ідею створення незалежних від НАТО збройних сил Європи.

На думку нардепів, це значно послабить можливості цивілізованого світу реагувати на агресію Росії проти України.

Міноборони, військові - фото Міністерство оборони України
Міноборони, військові - фото Міністерство оборони України

Анастасія Приходько підписала "вирок" чоловікові в день вінчання: "Забув!"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Приходько поскаржилася своїй аудиторії на чоловіка, який забув про річницю вінчання.

"Підступність диявола полягає в тому, що він переконав людей в тому, що його не існує. Не те щоб я сильно підступна, але я сьогодні мовчу, я ходжу і саме мовчу, я йому нічого не кажу. А він ходить, як ніби у нас нічого не сталося, як ніби сьогодні не 8 вересня, як ніби два роки тому ти не обіцяв десь там жити зі мною до місяця", -розповіла вона.

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/
Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

Відважна дівчина витягла шістьох братиків і сестричок з вогню: ризикнула молодим життям заради найрідніших

У Донецькій області будинок в якому знаходилися діти, загорівся близько півночі, в той момент батьків вдома не було. За словами мами сімох дітей вона разом з чоловіком поїхали в аптеку за дитячим харчуванням, але не встигли вони виїхати за село, як подзвонила старша дочка і повідомила, що будинок охопило полум'я.

"Горів коридор, я швидко відчинила вікно, вибила сітку і першу дитину викинула у вікно і посадила на диван. Потім бужу інших, кажу Дещиць, ми горимо. Він почав бігти в коридор, а я кажу, ні зайчик, вибігай через вікно. Я його викинула також через вікно і потім пішли вже маленькі дітки", -розповіла 16-річна Анна Столярук.

16-річна врятувала своїх братиків та сестричок з полум'я, скріншот
16-річна врятувала своїх братиків та сестричок з полум'я, скріншот

Розлюченого нардепа Іллю Киву попросили не матюкатися, але марно: "Хочеш бл* помудрувати?"

Ілля Ківа, перебуваючи посеред групи людей, "натхненно" і у властивій йому манері сперечається з іншим чоловіком. Як виявилося Іллю Ківу попросили не матюкатися, оскільки він народний депутат і публічна особистість. Проте, таке прохання викликало у Іллі Ківі неабияке обурення.

"Нічого страшного. Я в першу чергу чоловік! Слухай, прошу вибачення, ти хочеш бл* помудрувати? ", - каже Ілля Ківа своєму опонентові.

Ілля Кива, кадр з відео
Ілля Кива, кадр з відео

Укрзалізниця "оновила" вагони, але білизна залишилася, як при СРСР - пасажири у подиві: сподіваємося, це чай

Пасажири поїзда Київ - Одеса поскаржилися на жахливий стан постільної білизни в купе.

До публікації прикріпили кілька фотографій на яких можна помітити ту саму білизну у вагоні, яка знаходиться в страшному стані. Звичайно, заперечувати те, що білизна була випрана - неможливо. Однак чітко видно, що на білому простирадлі просочилися великі плями іржавого кольору.

Білизна в "Укрзалізниці", фото: Telegram
Білизна в "Укрзалізниці", фото: Telegram