Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в четвер, 9 вересня. Антициклон утримає над країною суху і часом сонячну погоду.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщає про те, як змінюється синоптична ситуація в Україні щодня.

У четвер, 9 вересня в Україні очікується погода без опадів, по всій території. Однак, без атмосферних явищ ніяк вже не обійтися. Можуть виникнути красиві, але небезпечні для водіїв тумани.

Будуть вони з видимістю в 300-500 метрів, і в основному їх пік буде досягнутий ввечері і вранці - в той час, коли на дорогах найбільше машин. Саме тому потрібно бути обережним.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Температура повітря сподобається більшості-практично ідеальні 20-25 градусів тепла. Навіть вночі заморозки відступлять, і температура повітря в середньому складе +8+14 градусів.

Погода в Україні 9 вересня, фото: Facebook 11 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 9 вересня, фото: Facebook 11 серпня, фото: Facebook

У Києві погода також радуватиме українців. Протягом дня очікується від 22 до 24 градусів тепла. Потрібно насолоджуватися бабиним літом, поки є така можливість, адже, триватиме воно недовго, і за ним піде похолодання.

Погода в Україні 9 вересня, фото: Facebook 11 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 9 вересня, фото: Facebook 11 серпня, фото: Facebook

"Вже не знаю, які епітети підбирати для красивої нинішньої погоди, щоб банальністю словесною не злякати цю синоптично-природну розкіш молодого вересня) Може, ви згадаєте і поділіться якимись точними раннеосенних характеристиками?))" - підсумувала свій пост Наталка Діденко.

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України - чи будемо збирати банани під Києвом

Як повідомляв Знай.uа, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай.uа писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь