З великої і теплої Одеси прийшли доволі цікаві новини. Тут тисячі українців з різних куточків країни продовжують насолоджуватися відпочинком в "оксамитовий сезон". Виявилося, що місцеві "артисти" можуть радувати відпочиваючих на пляжі не гірше за трупу будь-якого європейського театру.

Справа в тому, що тут на міських пляжах з'явився свій "арабський шейх", який продає людям в дуже цікавому образі солодощі. Виявилося, що за такий костюм і спосіб подачі українці готові платити більше, ніж за прості "солодощі" з пластикових контейнерів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Facebook-спільноті "ШоТам?".

Історія бізнесу Івана Степановича, скріншот: Facebook
Історія бізнесу Івана Степановича, скріншот: Facebook

"Іван Степанович ходить по пляжу Затоки в костюмі арабського шейха і продає не пахлаву, а пахВалу! Смаколики за особливим рецептом з Криму готує його дружина - Олена Петрівна. Туристи від пахвали в захваті і купують, незважаючи на ціну - 40 грн за штуку, коли у конкурентів на 15 грн дешевше! А Ви там були, бачили, куштували?", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Історія бізнесу Івана Степановича, скріншот: Facebook
Історія бізнесу Івана Степановича, скріншот: Facebook

Також читачі пабліку можуть помітити, що автори прикріпили відео, на якому можна побачити того самого Івана Степановича і безпосередньо процес продажу "смакоти".

Раніше повідомляли, неврожай яблук або економія? Смачні булочки Одеси потрапляють до українців "холостими", варення шукають з мікроскопом.

Як повідомляв Знай.uа, пенсія - не вирок: 61-річна одеситка "рве" конкурси краси і виглядає на 35.

Знай.uа писав, горе-батько викинув 2-місячного малюка з дружиною на вулицю серед ночі: заважали спати.