Українське підприємство страждає від нестачі дизельного палива. На складах залишилося трохи більше добової норми, передає телеграм-портал Vesti.

Один з найбільших, а якщо точніше - єдиний в країні оператор залізничних пасажирських перевезень компанія "Укрзалізниця" часто псує людям подорожі, пропонуючи переночувати на полицях разом з вусатими гостями.

Укрзалізниця, скріншот: Youtube
Укрзалізниця, скріншот: Youtube

Судячи з усього, у підприємства досить непроста ситуація. Зокрема, на складах перевізника 965 тонн дизпалива при добовій нормі 779 тонн. Вчора, 5 вересня, було використано на п'ятсот сорок дев'ять тонн.

Критичний стан у перевізника можна визначити про те, що філії Укрзалізниці під загрозою зупинки, А Львівська ЖД вже зупинилася. Тепловози не можуть вийти з депо, частина маршруту без електрифікації частково зупинена.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

В Одеській вантажній залізниці провозять стратегічні запаси зерна і там менше добової норми дизельного палива. На завтра, 8 вересня, запланований відбір 20 тисяч тонн дизпалива за рамковими домовленостями, але сам договір в кращому випадку буде підписаний наступного тижня.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму