Жителі України часто скаржаться на умови і "самопочуття" громадського транспорту. Плачевний стан сидячих місць і самого салону, хамська і аморальна поведінка водіїв: все це наводить жах і викликає крайнє обурення.

Цього разу киянка і пасажирка громадського транспорту зняла на відео водія столичної маршрутки № 242, який за її словами, вирішив випити пива за кермом. Варто відзначити, що даний транспорт слід великим маршрутом і об'їжджає практично весь Київ - від Лісового масиву до Індустріального моста.

Як повідомила свідок, від шоку вона не встигла зняти, як водій розпивав алкогольний напій, але за свої слова вона ручається. Також, вона зазначила, що чоловік був без одного ока, що теж дуже здивувало дівчину. На короткому ролику можна побачити як водій з кимось спілкується з пасажирів, видає здачу і стежить за дорожнім рухом, але ніяких протизаконних дій на відео не зафіксовано.

"Водій дістав звідти банку з пивом, відкрив і почав в тиху попивати його, до того ж він був без одного ока. Від шоку не встигла зняти як він пив. Але чесно кажучи я з цього о*рініла", - розповіла свідок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, пасажирка розгулювала по аеропорту в бікіні і масці - "Коли опівдні у вас вечірка біля басейну..."

Як повідомляв Знай.uа, сидіння, одне колесо і вага не вище 20 кілограм: в Україні створять "ПДР для самокатів"

Також портал Знай.uа писав, метро - 25 гривень, маршрутка - 21 гривня: українців попередили про підвищення цін на проїзд