У середу, 8 вересня, погода порадує сонцем і комфортною температурою повітря всіх жителів країни. Опадів ніде не передбачається, але ночі як і раніше будуть прохолодними - до +9 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +20 до +24 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +5 до +8 градусів.

У центральних областях температура вдень від +19 до +23 градусів, вночі – від +5 до +8 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +19 до +22 градусів, а вночі – до +9.

У східних регіонах – вдень від +19 до +22, вночі – від +2 до +8. На півдні температура повітря - від +20 до +23 градусів вдень, нічна – до +8 градусів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Погода на 8 вересня, фото Укргідрометцентр

"Цей тиждень обіцяє шикарну погоду. Якщо ви ще не були у відпустці, відразу збирайте валізи - найкраще втілення оксамитового сезону якраз навколо", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 8 вересня в Україні

8 вересня відзначається день пам'яті святих Адріана і Наталії. Наші предки помітили, якщо в цей день холодний ранок, то буде рання і холодна зима. У колишні часи цей день був присвячений горобині, вона вважалася іменинницею. Збирали горобину і калину, і примітили: "Великий урожай горобини - до морозу".

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження