Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні найближчої доби. Чи чекати ще трохи бабиного літа, або вже готуватися до заморозків.

Новий пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Синоптик попереджає, що новий тиждень в Україні почався з гострим, свіжим, і часом навіть холодним повітрям. Температура вночі була дуже низькою, і в деяких областях впритул наблизилася до 0, тому спостерігалися перші заморозки.

У вівторок, 7 вересня ситуація повториться, і погода затримається. Днем же все навколо почне прогріватися. У більшості областей цього дня очікується від 15 до 23 градусів тепла. На півдні країни традиційно буде тепліше. Інтенсивніше теплішати почне ближче до вівторка. Антициклон з назвою Hermelinde заблокує будь-які опади, і переважатиме суха і сонячна погода.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Погода в Україні 7 вересня, фото: Facebook
Погода в Україні 7 вересня, фото: Facebook

Наталка Діденко зазначає, що засмучуватися рано, і бабине літо ще покаже все, на що здатне. Потрібно лише трохи почекати.

У Києві ж, у вівторок, 7 вересня буде суха, малохмарна, і часом навіть сонячна погода. Температура вночі буде +3 + 6 градусів, і на околицях невеликі заморозки. Вдень прогріється повітря до 18 градусів тепла.

Погода в Україні 7 вересня, фото: Facebook
Погода в Україні 7 вересня, фото: Facebook

У столиці також почне теплішати з середи, і стовпчики термометрів вперше за останній час покажуть вище 20 градусів.

"Цей тиждень обіцяє розкішну погоду. Якщо ви ще не були у відпустці, пакуйте валізи негайно-найкраще втілення оксамитового сезону якраз! Якщо працюєте, обов'язково знайдіть паузу побути на повітрі, прогуляти нові білі кросівки або елегантний бежевий плащ - дуже буде комфортно і красиво навколо)" - підсумувала синоптик.

Раніше повідомляли, машини під водою і град з яйцем: Харків несподівано накрила негода, змиваючи все на своєму шляху

Як повідомляв Знай.uа, в Україні посеред серпня посипався сніг, а сильні зливи затопили під'їзди і вулиці.

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі дитина впала в колодязь-задихалася і відчайдушно боровся за життя: "я тут, матуся!"