Опалювальний сезон в Україні на старті: чи у всіх потеплішають батареї в заморозки

Міністр розвитку громад Олексій Чернишов заявив про те, що Україна готова до початку опалювального сезону десь на 80%. Він почнеться тоді, коли буде виконана головна умова — середньодобова температура повітря протягом трьох днів повинна бути не більше +8℃.

Чернишов також додав, що опалювальний сезон побачить своєчасний старт і без будь-яких затримок. Тарифи для простого населення підвищувати не збираються.

Опалення, фото: вільне джерело
Опалення, фото: вільне джерело

Alyona Alyona з'їхалася з хлопцем, а він сховав голову в пакет: дуже дивне кохання

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Серце реперки Alyona Alyona вже пів року як зайняте. Виконавиця навіть опублікувала пост у своєму Інстаграмі, в якому зазначила, що збирається жити з коханим під одним дахом.

"На початку вересня це буде. Для мене це настільки цікаво, це перший такий досвід, що буквально з початку наших стосунків він своє називав нашим. От "ти до мене йдеш" - не до мене, до нас. Це твоє. Якісь приходили друзі до нього, я була в нього, він казав: "Так, вона тут хазяйка, в неї питайте, де шо лежить". Він, можливо, саме цим мене так притягнув до себе", - поділилася з журналістами каналу "Україна" зірка.

Alyona Alyona, фото з Instagram
Alyona Alyona, фото з Instagram

Помер геніальний Жан-Поль Бельмондо

Стало відомо, що на 89-му році життя помер легендарний французький актор Жан-Поль Бельмондо. Цей француз в основному запам'ятався глядачеві роллю аморального шанувальника Хамфрі Богарта у фільмі "На останньому диханні "— маніфесті французької "Нової хвилі". Саме ця стрічка 1959 року випуску принесла Жан-Полю популярність.

До завершення кар'єри в кінематографі, що сталося в лютому 2015 року, він найчастіше грав гострохарактерні ролі у всіляких бойовиках і комедіях.

Жан-Поль Бельмондо, скріншот: Youtube
Жан-Поль Бельмондо, скріншот: Youtube

"Слугу" Зеленського обікрали на одеському ринку: "прохлопал" тисячі гривень під самсу з м'ясом

Нардепа Верховної Ради України від фракції президента України Володимира Зеленського позбавили великих грошей. Зазначають, що невідомий громадянин успішно витягнув з кишені Олександра гаманець. Зробив він це на київському ринку, розташованому в однойменному районі Одеси.

Гаманець "Слуги народу" зберігав в собі 3,8 тисяч гривень, а ще три флешки з невідомою інформацією всередині, 100 доларів (~2 677,20 грн) і банківську карту. Заявлена шкода на загальну суму в розмірі 6490 гривень.

"Слуга Народу" - фото з Фейсбук (О.Корнієнко)
"Слуга Народу" - фото з Фейсбук (О.Корнієнко)

Гучне перейменування України: у Раді дали чітку відповідь

Нещодавня заява позаштатного радника глави офісу президента Андрія Єрмака про перейменування назви нашої країни в "Русь-Україну" дійшло і до керівництва парламенту.

"Іноді краще жувати, ніж говорити. Україна сьогодні, дійсно, потребує змін, реформ. Але точно вона не потребує зміни назви. Ми живемо в державі Україна - я думаю, що це влаштовує 99% наших громадян", - заявив глава ВРУ Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков - фото ВРУ
Дмитро Разумков - фото ВРУ