Село в Буковині потерпає від навали диких свиней. Три десятки тварин знищують посіви.

Селищна рада направляє селян до мисливців, але ті поки не можуть допомогти, бо чіпати кабанів — не можна, великий штраф, передає портал ТСН.

Подія сталася в селі Димки Чернівецької області. Тварини набігають, топчуть посіви і їдять кукурудзи. Місцеві сільські жителі намагаються їх прогнати криками і свистом. Однак деякі кабанчики настільки нахабні, що іноді навіть поява людей їх не лякає.

[quote author=""]Все потоптали, весь місто. Тут може мішок кукурудзи хіба збереться, бо вони все поламали, - повідомила місцева жителька, на город якої прийшли незнайомці.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Також є небезпека для місцевих жителів, адже кабанчики і свинки можуть бути досить агресивними. Особливо мова стосується самок з виводком, які можуть накинутися на людей, щоб захистити свій виводок.

Мисливці розповідають, що нарахували вже три десятки свиней, які тероризують села Глибоцької громади. Припускають, що кабани могли з'явитися з боку Румунії, з якою межує ця територія.

Мисливці довгий час нічого не могли зробити, так як немає відкритого сезону полювання. З цієї причини довелося звернутися за спеціальною ліцензією.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.иа, банда диких кабанів захопила село: тримає в страху людей і пожирає все. Тварини пересуваються стадом, і іноді можуть мандрувати поодинці.

Також ми повідомляли, що хитрий ведмідь вкрав посилку прямо з порога. Незважаючи на те, що за ведмедями закріпився стереотип величезних неповоротких недотеп, цей образ не відповідає реальності. Якщо клишоногого ведмедика щось дійсно зацікавить, він добереться до мети.

[embed]https://youtu.be/jmktbHXCzD4[/embed