Американка поскаржилася на ведмедя, який вкрав її посилку з Amazon. З'явився також відеозапис події.

Попри те, що за ведмедями закріпився стереотип величезних неповоротких недотеп, цей образ не відповідає реальності. Якщо клишоногого ведмедика щось дійсно зацікавить, його не зможе зупинити нічого: адже він відмінно лазить, бігає, а також вкрай сильний.

Ведмеді, фото, Олег Вишневий
Ведмеді, фото, Олег Вишневий

Як доказ можна продемонструвати ситуацію в американському місті Брістоль штату Коннектикут. Справа в тому, що цей регіон знаходиться в близькості до лісів і зіткнення людей з тваринами тут не рідкість.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Місцева мешканка на ім'я Христина поскаржилася на те, що тварина поцупила її посилку Amazon прямо з веранди її будиночка. Камера змогла відобразити злодюжку - ним виявився юний ведмідь барибал, який з незрозуміло причини зацікавився річчю.

цей хлопець тільки що забрав мою посилку! Думаєте, Amazon надішле тепер іншу?!?
, - поскаржилася жінка в соціальній мережі.

Також вона опублікувала відео, в якому видно як ведмідь йде з посилкою. На щастя, нічого серйозного в коробці не було, тільки Туалетний папір.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.uа, ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "приходив на базу і клянчив їжу".

Знай.uа писав, слони влаштували побоїще в розпал циркового виступу: у програмі цього не було.

[embed]https://youtu.be/jmktbHXCzD4[/embed