2 вересня 2021 року, в Одесі була помічена безпорадна жінка, засунула голову в сміттєву урну.

Справа в тому, що українка змогла це зробити, але ось вибратися звідти вже не представлялося можливим. Перехожі спочатку зняли подію на відео, і лише потім хтось все ж вирішив їй допомогти, так як жінка була в такому положенні досить довго.

Жінка застрягла в урні, скріншот: Telegram
Жінка застрягла в урні, скріншот: Telegram

Вибратися з цієї ситуації жінці вдалося тільки завдяки рятувальникам. Це сталося на Привокзальній площі головного морського міста України. В Інтернеті припустили, що українка без певного місця проживання і вона хотіла щось дістати з урни.

Біля неї видно кілька пакетів, а ще на відео зафіксовані безуспішні спроби вибратися з пастки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінка застрягла в урні, скріншот: Telegram
Жінка застрягла в урні, скріншот: Telegram

Тим же днем в Одесі повідомили, що на Куликовому полі оселилися Роми. Вони зробили на площі намет з плівки і палиць.

"Бачив фільм, який так починався", "Як би сказала моя бабуся зараз: бідненька, це ж вона є собі шукала! Бідні, нещасні люди з голоду пухнуть", "Стільки бажаючих їй допомогти відразу знайшлося", "Правильно зафіксована жінка в попередніх ласках не потребує", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українці вимагають негайних "бонусів" за вакцинацію: премія та безкоштовний проїзний

Як повідомляв "Знай.ua", маленький Гліб мріяв подолати рак і стати поліцейським: надів форму - і зцілився

Знай.ua писав, чоловіки заради нового ролика в TikTok вбили кенгуру, і приготували з нього страву: виявилося, це заборонено законом