Українцям загрожує локдаун вже в середині вересня, ситуація погіршується: остання статистика

1 вересня 2021 року, коли розпочався новий навчальний рік, зафіксували 2 075 нових зафіксованих випадків COVID-19 в Україні. Це стосується минулого дня, але вже 2 числа кількість інфікованих зросла — 2 477 осіб. Станом на 3 вересня, в Україні зафіксовано 2 693 нових випадки-19. Ми знаходимося на 43 місці в світі за кількістю нових випадків за день. Відомо, що таким чином число хворих збільшилася на чверть тільки за останній тиждень.

Тому карантин і можуть посилити вже в першій половині вересня. Зокрема, повідомлялося, що в Кабінеті міністрів вже починають придивлятися до збільшених показників.

Карантин - фото ua.news
Карантин - фото ua.news

Оля Полякова видала, чим закінчився скандал з Валерієм Меладзе: "Він шкодує"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знаменитість дала відверте інтерв'ю проекту "Зірковий шлях" з коментарями про скандал з російським виконавцем Валерієм Меладзе. Нагадаємо, співак в інтерв'ю Ксенії Собчак назвав Ольгу "фріком", а сама Полякова не стала мовчати і поцікавилася у Валерія, як йому вдається жити, працювати і будувати політичну кар'єру в Росії, а після виступати в Україні

За словами артистки, Валерій не вибачався за свої слова, проте на зйомках "Співають всі" зізнався одному з продюсерів, що шкодує про сказане. Сама ж співачка порадила дівчатам ніколи не давати себе в образу і не мовчати.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Оля Цибульська примчала до сина-першокласника посеред уроків: "Тільки не іржіть"

Як відомо, цього року 6-річний син співачки Нестор пішов у перший клас і вперше відвідав стіни школи. Ця подія для люблячої мами стало приводом для переживань про хлопчика. Раніше Оля повідомляла, що така "розлука" особливо відчувається на фізичному та емоційному рівні майже для кожної матері.

Оля в своїх Insta Stories показала, як в перерві між важливими справами, вона вирішила відвідати свого першокласника, і з'явилася в школу зі свіжим фрешем для нього. Співачка на відео зізналася, що вже встигла скучити за Нестором, і у мами з'явилося різке бажання розцілувати малюка.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Українці вимагають негайних "бонусів" за вакцинацію: премія та безкоштовний проїзний

Одна з останніх електронних петицій, розміщених на офіційному сайті Кабінету Міністрів України, присвячена темі вакцинації. А точніше - бонусам, які пропонується ввести для щеплених від коронавірусу.

"Встановити щепленим привілеї при відвідуванні громадських місць або концертних заходів. Видавати вакцинованим безкоштовні проїзні квитки, як це зроблено в м. Дніпро", - пропонує автор петиції № 41/003943-21 Ольга Адова.

вакцинація, скріншот з відео
вакцинація, скріншот з відео

ABBA заявила про возз'єднання і вихід першого за 40 років альбому - дві пісні вже побачили світ

Цього року очікується повернення культової поп-групи ABBA. Новий альбом "Вояж" включає абсолютно нові пісні, які вийдуть 5 листопада, проте Різдвяна пісня вийде дещо пізніше. Ще два треки "I Still Have Faith in You" і "Don't Shut Me Down" колектив представив 2 вересня.

Музиканти також планують відкрити арену в Лондоні і дати там серію концертів. Брати участь замість співаків будуть їх голограми-зображення в молодому віці, що отримали назву "абатари". Віртуальних артистів створив режисер "Зоряних воєн" Джордж Лукас.

ABBA Фото: wikipedia.org
ABBA Фото: wikipedia.org