Користувачі інтернету поділилися дивовижною інформацією про подію в столиці Російської Федерації Москві.

Ймовірно, місцеві жителі зафіксували там появу платного повітря під банером "повітря Патріків", зібраного в околицях Патріарших ставків. Повідомляється, що 0,5 л.повітря продають по 100 рублів (~37 гривень).

Продаж повітря, фото: Telegram
Продаж повітря, фото: Telegram

"як думаєте, чим пахне?", - запитує користувачів російське видання.

А ось коментарів зібралося ціле безліч. Пожартувати на тему того, чим же пахне повітря в пляшці, зібралися сотні користувачів зі всілякими, іноді моторошними версіями.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Продаж повітря, фото: Telegram
Продаж повітря, фото: Telegram

"Вихлопну трубу в пляшку будь-якого авто і буде умовно безкоштовно", "А че так дорого?", "Обдурюванням", "Ссаніною пахне", "Там повинен був бути ще прапорець Єдина Росія", "Цікаво, вони реально 0.5 літра повітря продадуть)))) і всього за 100 рублів)", "Перший дзвіночок. Скоро за повітря все платити будемо"," смітником, в якому пляшки ці лежали😏", "I стануть рідше дихати)", "там зйомки якісь були в цей час - для них може побудували", - пишуть користувачі в коментарях.

Частина з них зазначає, що це всього лише декорація до другого сезону серіалу "Безпринципні" з Павлом Дерев'янком.

Нагадаємо, пара туфельок до 1 вересня змусили українку заново вчити математику, в магазині всі наплутали: "Повернути не вдалося"

Як повідомляв "Знай.ua", українцю замість хліба підсунули "французький сир", але цвіль не благородна

Знай.ua писав, сезон кавунів у розпалі, але продають тільки лопнули або гнилі: українці показали, як "гинуть" улюблені фрукти