Президент України Володимир Зеленський частенько користується iнтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

За його діяннями в соціальній мережі Instagram стежать більше дев'яти мільйонів чоловік. Глава держави разом з першою леді 31 Серпня прибули в США, щоб зустрітися з Джо Байденом та іншими "вищими" представниками з Америки, включаючи навіть гендиректора Apple Тіма Кука.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Зустріч з президентом Сполучених Штатів Америки проходила протягом декількох годин, в ході якої Україна отримала сотні мільйонів доларів підтримки і гумдопомоги. Потім Володимир Зеленський зустрівся з Куком і заявив, що наша країна вже виступає в ролі світового IT-хаба, тому можна розширювати співпрацю і реалізацію спільних проектів.

Відомо, що на черзі ще зустрічі з Ілоном Маском і Джеффом Безосом, але перед цим Зеленський виступив з промовою в Стенфордському університеті.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Зараз глава держави опублікував новий пост і заявив, що український гімн пролунав на авіабазі Національної гвардії Каліфорнії.

"Впевнений, наша співпраця буде ставати тільки сильнішою", - зізнався Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зізнався в коханні посеред "Українського дому":" За тисячі кілометрів"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська розповіла про майбутнє українських студентів: складуть план окремо для кожного

Знай.ua писав, Володимир Зеленський здійснив свою заповітну мрію: "Чи міг хлопець зі звичайного промислового міста уявити..."