У суботу, 4 вересня, погода буде мінливою - дощі в західних, місцями в східних і центральних областях. На решті частини території країни очікується сонце, але вже відчутне осіннє похолодання, максимальна температура повітря в південних регіонах - до +24.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +14 до +22 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +8 до +12 градусів.

У центральних областях температура вдень від +15 до +19 градусів, вночі – від +8 до +12 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +15 до +17 градусів, а вночі – до +12.

У східних регіонах – вдень від +15 до +22, вночі – від +9 до +12. На півдні температура повітря - від +22 до +24 градусів вдень, нічна – до +13 градусів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Погода на 4 вересня, фото Укргідрометцентр

"Україну перетне холодний атмосферний фронт циклону 4 вересня", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

У Києві на вихідних можливі періодичні дощі. Холодні ночі, а протягом дня очікується до +17 градусів.

Народний прогноз погоди на 4 вересня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святого Агафоніка. У народі день мав назву Агафона Огуменника. Пов'язаний він був з повір'ям в лісовиків, вважали, що лісовик "потішається" зі снопами. За старих часів помітили, якщо хмари рідкісні, то ранок наступного дня буде ясним і холодним.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження