Українці поскаржилися, що у відділенні ПриватБанку без черги взялися обслуговувати першого продюсера співачки Ані Лорак Юрія Фальосу, у якого за чутками з нею були інтимні стосунки в юному віці.
Відповідну скаргу залишили на сайті Мінфіну.
Так, киянин зазначив, що прийшов у відділення ПриватБанку, що розташоване на проспекті Перемоги, 65. Тоді, за його словами, у банку працювала всього одна каса в яку було дві черги — загальна й інша черга в окремі двері з віпклієнтів і клієнтів з платежами понад 100 тис грн.

ПриватБанк, скріншот: Youtube
ПриватБанк, скріншот: Youtube

Проте раптом у відділення зайшов перший продюсер Ані Лорак Юрій Фальоса, йому потрібно було зняти 500 доларів. Однак, чоловік не встав у загальну чергу, а одна з менеджерок повела його без черги.

"Бо цей віпклієнт чимось кращий інших. Їй казали що тут є черга в те приміщення і з віп і з інших осіб, але було все одно. Ввечері ж всі падали на мороз у відділенні що вона просто не знала що хтось був в черзі ще в те приміщення. Тому якщо вам у житті мало хамства і зневаги — звертайтесь до Власник Світлани і вона вам покаже сегрегацію у суспільстві", - зазначив українець у своїй скарзі.

Скарга на ПриватБанк
Скарга на ПриватБанк

ПриватБанк відреагував на таку скаргу киянина на сайті Мінфіну та зазначив, що це питання вже було детально розглянуто банком, після чого проведено зворотний зв'язок в телефонному режимі.

Відповідь банку
Відповідь банку

Також Знай писав, що ПриватБанк виставив за двері українця з інвалідністю: "Відмовляються мене обслуговувати". Українець поскаржвся на ПриватБанк

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще